Landgoed Pauwenhof en kantoor aangekocht - 22-08-2014

Landgoed Pauwenhof en kantoor aangekocht

22-08-2014

Van der Meijden Vastgoed heeft samen met een particuliere belegger het ruim zestig hectare grote landgoed De Pauwenhof bij Voorthuizen gekocht. De huidige eigenaar, De Nederlandsche Bank wilde het landgoed verkopen. 

Op het landgoed ligt een groot congres- en hotelcomplex met onder meer 36 tweepersoonskamers en verschillende vergaderlocaties. In het hotel zijn diverse faciliteiten zoals een restaurant, bar, zwembad, sauna en bowlingbanen aanwezig. Op het buitenterrein ligt tevens een tennisbaan.

De Nederlandsche Bank heeft het complex sinds 1951 in gebruik als congres-, vergader- en trainingsfaciliteit voor onder anderen (oud)medewerkers. Het terrein bestaat voor het grootste deel uit bos en heide.

Het in 1930 gebouwde voormalige landhuis De Pauwenhof was eerst particulier bezit en is door De Nederlandsche Bank gekocht. Het landgoed is bereikbaar via de Traa, een zijweg van de Hunnenweg, nabij partycentrum en golfbaan Edda Huzid.

Partijen die interesse hebben in het landgoed of de exploitatie hiervan kunnen zich melden bij Van der Meijden Vastgoed. Ook is verkoop of afname in delen bespreekbaar. 

U kunt hier de brochure van De Pauwenhof downloaden.

Kantoorgebouw Apeldoorn
Naast het landgoed is ook het voormalig kantoorgebouw van De Nederlandsche Bank in Apeldoorn aangekocht. Het gebouw met een verhuurbaar oppervlak van ca. 8.505m² is gelegen aan de John. F. Kennedylaan 32. Naast het reeds gevestigde bedrijf Divitel is hier nog ca. 5.000m² beschikbaar voor de verhuur.

U kunt hier de brochure van John F. Kennedylaan downloaden.

Deel dit bericht:

Laatste nieuws

18-05-2017
Nieuwbouw bedrijfsruimte Veenendaal

Op een zichtlocatie aan de A12 gelegen businesscenter bestaande uit 8 units. Aan de voorzijde wordt totaal ca. 667m² kantoorruimte ontwikkelt met daarnaast 7 kantoor- bedrijfsunits. Deze zijn beschikbaar in 2 afmetingen. Aan de snelwegzijde worden 3 units met een BVO van 214m² ontwikkeld, verdeeld over 2 lagen. Aan de andere kant worden 4 units ontwikkeld met een BVO van 160m², ook verdeeld over 2 lagen.

 

De units worden casco opgeleverd met een verdiepingsvloer en een houten trap. 

 

Aan de kant van de Stationsstraat wordt een kantoorgebouw ontwikkeld met totaal 666m² verdeeld over 3 lagen. Het is mogelijk om een kantoorappartement te kopen of te huren met een oppervlakte vanaf 90m² BVO. Dit zijn per laag 2 aparte kantoorunits die ook onderling gekoppeld kunnen worden. Vraag bij ons naar de mogelijkheden hiervoor.

De kantoren zijn voorzien van een eigen toiletgroep, pantry en meterkast. In het gebouw wordt ook een lift gerealiseerd.

 

Door gebruik te maken van duurzame en moderne bouwmaterialen krijgen deze kantoorruimtes een eigen en hoogwaardige uitstraling. Eventuele aanpassingen

kunnen direct met de aannemer worden besproken.

 

Door het kleinschalige karakter zijn deze zeer geschikt voor kleinere bedrijven.

 

De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar eigen wens kunnen worden ingericht.

 

Archief >> Lees meer over

Zoeken

Nieuwsbrief