De Indruk opent officieel nieuw pand - 10-02-2012

De Indruk opent officieel nieuw pand

10-02-2012

Communicatie is een vak en daarbij is de "verpakking" van groots belang. De Indruk communicatie BV te Veenendaal zocht dan ook een strategisch goede plek. Dat hebben ze gevonden. Tegen de snelweg (A12) te Veenendaal ligt de Newtonstraat met het pand van "Peter Beurskens".

Dit pand geldt als één van de mooiste plekjes en van der Meijden vastgoed te Veenendaal is trotse eigenaar van dit prachtige pand. Ondertussen is deel één van de verbouwing af en was er op vrijdag 10 februari 2012 de opening van het pand. Het deel van de Indruk dan welteverstaan.

Omdat ontwikkeling nooit stopt zal de rest van het pand ook onder handen worden genomen. Zo zijn onder andere Acuto, Advocatenkantoor Wolters, Dakadvies en Culculatie Veenendaal, Real Connection, UCV en komen New Estates, Van der Meijden Vastgoed, FIVA Vastgoed Management ook op de Newtonstraat te zitten. 

Veenendaal is een bruisende stad vol hard groeiende bedrijven. Wij feliciteren de Indruk dan ook van harte met een krachtige stap door dit fantastische pand als basis te gebruiken. Voor meer informatie over de diensten die de Indruk verzorgt verwijzen wij door naar: www.deindruk.nl.

Deel dit bericht:

Laatste nieuws

18-05-2017
Nieuwbouw bedrijfsruimte Veenendaal

Op een zichtlocatie aan de A12 gelegen businesscenter bestaande uit 8 units. Aan de voorzijde wordt totaal ca. 667m² kantoorruimte ontwikkelt met daarnaast 7 kantoor- bedrijfsunits. Deze zijn beschikbaar in 2 afmetingen. Aan de snelwegzijde worden 3 units met een BVO van 214m² ontwikkeld, verdeeld over 2 lagen. Aan de andere kant worden 4 units ontwikkeld met een BVO van 160m², ook verdeeld over 2 lagen.

 

De units worden casco opgeleverd met een verdiepingsvloer en een houten trap. 

 

Aan de kant van de Stationsstraat wordt een kantoorgebouw ontwikkeld met totaal 666m² verdeeld over 3 lagen. Het is mogelijk om een kantoorappartement te kopen of te huren met een oppervlakte vanaf 90m² BVO. Dit zijn per laag 2 aparte kantoorunits die ook onderling gekoppeld kunnen worden. Vraag bij ons naar de mogelijkheden hiervoor.

De kantoren zijn voorzien van een eigen toiletgroep, pantry en meterkast. In het gebouw wordt ook een lift gerealiseerd.

 

Door gebruik te maken van duurzame en moderne bouwmaterialen krijgen deze kantoorruimtes een eigen en hoogwaardige uitstraling. Eventuele aanpassingen

kunnen direct met de aannemer worden besproken.

 

Door het kleinschalige karakter zijn deze zeer geschikt voor kleinere bedrijven.

 

De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar eigen wens kunnen worden ingericht.

 

Archief >> Lees meer over

Zoeken

Nieuwsbrief