Nieuwsarchief

Nieuwbouw bedrijfsruimte Veenendaal
Nieuwbouw bedrijfsruimte Veenendaal
18-05-2017

Op een zichtlocatie aan de A12 gelegen businesscenter bestaande uit 8 units. Aan de voorzijde wordt totaal ca. 667m² kantoorruimte ontwikkelt met daarnaast 7 kantoor- bedrijfsunits. Deze zijn beschikbaar in 2 afmetingen. Aan de snelwegzijde worden 3 units met een BVO van 214m² ontwikkeld, verdeeld over 2 lagen. Aan de andere kant worden 4 units ontwikkeld met een BVO van 160m², ook verdeeld over 2 lagen.

 

De units worden casco opgeleverd met een verdiepingsvloer en een houten trap. 

 

Aan de kant van de Stationsstraat wordt een kantoorgebouw ontwikkeld met totaal 666m² verdeeld over 3 lagen. Het is mogelijk om een kantoorappartement te kopen of te huren met een oppervlakte vanaf 90m² BVO. Dit zijn per laag 2 aparte kantoorunits die ook onderling gekoppeld kunnen worden. Vraag bij ons naar de mogelijkheden hiervoor.

De kantoren zijn voorzien van een eigen toiletgroep, pantry en meterkast. In het gebouw wordt ook een lift gerealiseerd.

 

Door gebruik te maken van duurzame en moderne bouwmaterialen krijgen deze kantoorruimtes een eigen en hoogwaardige uitstraling. Eventuele aanpassingen

kunnen direct met de aannemer worden besproken.

 

Door het kleinschalige karakter zijn deze zeer geschikt voor kleinere bedrijven.

 

De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar eigen wens kunnen worden ingericht.

 

Lees meer >>
ICT Wave Veenendaal
ICT Wave Veenendaal
10-01-2017

Op bedrijventerrein De Stroet in Lunteren ontwikkelen wij een nieuw businesscenter met hoogwaardige bedrijfs-, en kantoorunits. In het complex zijn units van diverse oppervlakten beschikbaar. De units zijn voorzien van een overheaddeur en een loopdeur. De unit kan worden voorzien van een verdiepingsvloer.

Lees meer >>
Nieuwe bedrijfsruimte Utrecht
Nieuwe bedrijfsruimte Utrecht
09-02-0215

Begin 2015 wordt er op bedrijventerrein “Cartesiusweg” te Utrecht gestart met de bouw van het Project Koploperstraat. Dit project bestaat uit 4 bedrijfsunits en waarin zowel kantoorruimte, showroomruimte als bedrijfsruimte kan worden gerealiseerd. Door het kleinschalige karakter zijn deze zeer geschikt voor kleinere bedrijven. De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar eigen wens kunnen worden ingericht.

Lees meer >>
Landgoed Pauwenhof en kantoor aangekocht
Landgoed Pauwenhof en kantoor aangekocht
22-08-2014

Van der Meijden Vastgoed heeft samen met een particuliere belegger het ruim zestig hectare grote landgoed De Pauwenhof bij Voorthuizen gekocht. De huidige eigenaar, De Nederlandsche Bank wilde het landgoed verkopen. 

Op het landgoed ligt een groot congres- en hotelcomplex met onder meer 36 tweepersoonskamers en verschillende vergaderlocaties. In het hotel zijn diverse faciliteiten zoals een restaurant, bar, zwembad, sauna en bowlingbanen aanwezig. Op het buitenterrein ligt tevens een tennisbaan.

De Nederlandsche Bank heeft het complex sinds 1951 in gebruik als congres-, vergader- en trainingsfaciliteit voor onder anderen (oud)medewerkers. Het terrein bestaat voor het grootste deel uit bos en heide.

Het in 1930 gebouwde voormalige landhuis De Pauwenhof was eerst particulier bezit en is door De Nederlandsche Bank gekocht. Het landgoed is bereikbaar via de Traa, een zijweg van de Hunnenweg, nabij partycentrum en golfbaan Edda Huzid.

Partijen die interesse hebben in het landgoed of de exploitatie hiervan kunnen zich melden bij Van der Meijden Vastgoed. Ook is verkoop of afname in delen bespreekbaar. 

U kunt hier de brochure van De Pauwenhof downloaden.

Kantoorgebouw Apeldoorn
Naast het landgoed is ook het voormalig kantoorgebouw van De Nederlandsche Bank in Apeldoorn aangekocht. Het gebouw met een verhuurbaar oppervlak van ca. 8.505m² is gelegen aan de John. F. Kennedylaan 32. Naast het reeds gevestigde bedrijf Divitel is hier nog ca. 5.000m² beschikbaar voor de verhuur.

U kunt hier de brochure van John F. Kennedylaan downloaden.

Lees meer >>
Droomhuis bouwen
Droomhuis bouwen
11-03-2014

Uw droomhuis bouwen in Waddinxveen? Op een unieke locatie op de Plasweg in Waddinxveen bieden wij een bouwkavel aan van ca. 675m². Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer >>
Nieuw in de verhuur!
Nieuw in de verhuur!
02-12-2013

Op een uitstekend bereikbare locatie in Veenendaal bieden wij bedrijfs- en kantoorruimte aan. Het pand is gelegen nabij de op- en afrit van de A12 waardoor u ideaal bereikbaar bent. Het betreft een verzamelgebouw met diverse huurders waardoor u direct een uitbreiding hebt van een sociaal en zakelijk netwerk. Daarbij staat flexibiliteit voorop, u bent niet gebonden aan lange contracten en groeien is volop mogelijk.

Lees meer>>>

Lees meer >>
Nieuw in de verkoop
Nieuw in de verkoop
07-10-2013

Nieuw in de verkoop in Veenendaal. Aan de Adriaen van Ostadelaan biedt Van der Meijden Vastgoed een hoekwoning met garage aan. De woning is ideaal geschikt voor de handige klusser en zeer aantrekkelijk door de lage vraagprijs.

Lees meer >>
Start verbouw Spoorstede
Start verbouw Spoorstede
21-06-2013

Binnenkort start Aalberts Bouw met de verbouw van het project Spoorstede aan het Stationsplein in Veenendaal. Van der Meijden Vastgoed heeft in het voormalig kantoorgebouw 30 (starters)appartementen ontwikkeld. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar. Zie voor meer informatie: www.spoorstede.nl

Lees meer >>
Kantoorruimte verhuurd
Kantoorruimte verhuurd
09-11-2012

Van der Meijden Vastgoed heeft kantoorruimte verhuurd op de Plesmanstraat aan De Goede Teksten en Prodifo. Het gaat om ca. 35m² op de tweede verdieping. Op dit moment is er nog ca. 39m² beschikbaar.

Lees meer >>
Startersappartementen Spoorstede
Startersappartementen Spoorstede
09-10-2012

Binnenkort start Van der Meijden Vastgoed met de ontwikkeling van startersappartementen in het centrum van Veenendaal. De appartementen zijn beschikbaar vanaf €99.500,-. Voor meer informatie klik hier.

Lees meer >>
Van der Meijden Vastgoed verhuisd!
Van der Meijden Vastgoed verhuisd!
20-06-2012

Van der Meijden Vastgoed is de laatste tijd steeds verder gegroeid. Dat betekende dat het ook tijd werd voor een nieuw kantoor. Dit is de Newtonstraat 3 geworden, tegenover het oude kantoor. In het mooiste pand op de beste plek in Veenendaal bent u van harte welkom!  

Lees meer >>
Bedrijfsruimte Stationsstraat
Bedrijfsruimte Stationsstraat
19-03-2012

Op een zichtlocatie aan de A12 gelegen bedrijfsruimte vanaf 160m² BVO verdeeld over twee bouwlagen. Daarnaast worden 3 units gerealiseerd met een BVO van 214m², verdeeld over 2 lagen. 
De units worden casco opgeleverd met een verdiepingsvloer en een houten trap. Hierdoor kunt u de unit naar eigen wens nog volledig inrichten. 

Klik hier voor meer informatie

Lees meer >>
De Indruk opent officieel nieuw pand
De Indruk opent officieel nieuw pand
10-02-2012

Communicatie is een vak en daarbij is de "verpakking" van groots belang. De Indruk communicatie BV te Veenendaal zocht dan ook een strategisch goede plek. Dat hebben ze gevonden. Tegen de snelweg (A12) te Veenendaal ligt de Newtonstraat met het pand van "Peter Beurskens".

Dit pand geldt als één van de mooiste plekjes en van der Meijden vastgoed te Veenendaal is trotse eigenaar van dit prachtige pand. Ondertussen is deel één van de verbouwing af en was er op vrijdag 10 februari 2012 de opening van het pand. Het deel van de Indruk dan welteverstaan.

Omdat ontwikkeling nooit stopt zal de rest van het pand ook onder handen worden genomen. Zo zijn onder andere Acuto, Advocatenkantoor Wolters, Dakadvies en Culculatie Veenendaal, Real Connection, UCV en komen New Estates, Van der Meijden Vastgoed, FIVA Vastgoed Management ook op de Newtonstraat te zitten. 

Veenendaal is een bruisende stad vol hard groeiende bedrijven. Wij feliciteren de Indruk dan ook van harte met een krachtige stap door dit fantastische pand als basis te gebruiken. Voor meer informatie over de diensten die de Indruk verzorgt verwijzen wij door naar: www.deindruk.nl.

Lees meer >>
Kantoorruimte Pascalstraat Ede verhuurd
Kantoorruimte Pascalstraat Ede verhuurd
02-01-2012

Van der Meijden Vastgoed heeft in samenwerking met Keus Kauffeld bedrijfsmakelaardij de kantoorruimte aan de Pascalstraat in Ede verhuurd. De huurder betreft Rugzorg Nederland die 255m² huurt. Hiermee is het gehele pand verhuurd.

Lees meer >>
Voormalig pand Broekhuis verhuurd
Voormalig pand Broekhuis verhuurd
23-11-2011

Van der Meijden Vastgoed heeft het voormalige pand van Broekhuis aan de Gilbert van Schoonebekestraat verhuurd aan Fit For Free. Het huidige pand zal worden uitgebreid naar een totaal oppervlak van ruim 1300m². 

Lees meer >>
Eensgezinswoning Scherpenzeel
Eensgezinswoning Scherpenzeel
22-09-2011

In Scherpenzeel bieden we een eensgezinswoning aan aan een verkeersarm woonerf. De woning is keurig onderhouden en heeft 5 slaapkamers. Klik hier voor meer informatie

 

Lees meer >>
Nieuwe bedrijfsunits Veenendaal
Nieuwe bedrijfsunits Veenendaal
18-08-2011

Op een zichtlocatie aan de A12 gelegen bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 8 units. Aan de voorzijde wordt totaal ca. 690m² kantoorruimte ontwikkelt met daarnaast 7 kantoor- bedrijfsunits. 

Lees meer >>
De Indruk tekent huurovereenkomst
De Indruk tekent huurovereenkomst
06-06-2011

Op de Newtonstraat 1 heeft Van der Meijden Vastgoed 636m² kantoorruimte verhuurd aan de De Indruk voor een periode van 5 jaar.
In het najaar zal De Indruk een gedeelte van het pand van Studio Peter Beurskens betrekken. Het pand zal worden verbouwd tot een modern kantoorgebouw met een eigen entree.

Lees meer >>
500m² kantoorruimte verhuurd Pascalstraat
500m² kantoorruimte verhuurd Pascalstraat
10-05-2011

Van der Meijden Vastgoed heeft in opdracht van de eigenaar 500m² kantoorruimte aan de Pascalstraat in Ede verhuurd aan AF Textiles Group. Namens de huurder trad Keus Kauffeld Ede op als makelaar. 
Op dit moment is er nog ca. 200m² op de begane grond beschikbaar. 

Lees meer >>
Luxe kantoorpand Ede
Luxe kantoorpand Ede
06-05-2011

Van der Meijden Vastgoed heeft namens een vastgoedfonds een kantoorpand aangekocht. Het betreft een zeer luxe kantoorpand op de Pascalstraat 24. Het pand bestaat uit totaal ca. 779m² kantoorruimte over 3 verdiepingen.

Lees meer >>
Projectontwikkeling Galvanistraat Ede
Projectontwikkeling Galvanistraat Ede
10-01-2011

Van der Meijden Vastgoed start binnenkort met een projectontwikkeling aan de Galvanistraat in Ede. Het betreft een kavel van totaal 6.060m² waar zich Autobedrijf Bochane en Plieger Express gaan vestigen. 

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van deze ontwikkeling en nieuwe projecten van Van der Meijden Vastgoed kunt u zich rechts op de pagina inschrijven voor onze nieuwsbrief.

 

Lees meer >>
Studio Peter Beurskens te huur
Studio Peter Beurskens te huur
04-01-2011

Op de mooiste locatie in Veenendaal bieden wij dit prachtige pand te huur aan. Het betreft een luxe kantoor- en bedrijfspand met veel mogelijkheden. Het huren in delen is ook mogelijk.

Het pand is gelegen onderaan de afritten van de A12 en is daardoor een prachtige zichtlocatie.

Klik hier voor meer informatie

Lees meer >>
Ontwikkeling Galvanistraat Ede
Ontwikkeling Galvanistraat Ede
20-12-2010

Van der Meijden Vastgoed start begin 2011 met een projectontwikkeling aan de Galvanistraat in Ede. Het betreft een kavel van totaal 6060m² waar zich twee nieuwe bedrijven gaan vestigen.

Meer info volgt.

Lees meer >>
Woningportefeuille aangekocht
Woningportefeuille aangekocht
10-11-2010

Afgelopen week heeft Van der Meijden Vastgoed een woningportefeuille aangekocht met totaal 76 woningen. Deze zijn verdeeld over de plaatsen Rotterdam, Schiedam, Utrecht en Vlaardingen. Het beheer zal worden gedaan door Fiva Vastgoedbeheer.

Lees meer >>
Project De Kauwenhoven opgeleverd
Project De Kauwenhoven opgeleverd
10-07-2010

Afgelopen vrijdag 9 juli heeft wethouder Roel Kremers van de Gemeente Ede de eerste unit opgeleverd aan de Kauwenhoven in Lunteren. Hij sprak de waardering uit voor het doorzettingsvermogen om juist in deze tijd een bedrijfsverzamelgebouw te ontwikkelen.
Op deze middag werd ook de handtekening gezet onder de koopovereenkomst van de laatste unit. Hiermee zijn alle 16 units binnen het project verkocht.

(foto: Wethouder Kremers opent op traditionele wijze de laatste unit) 

Lees meer >>
De Kauwenhoven Lunteren
De Kauwenhoven Lunteren
19-04-2010

In Lunteren zijn wij bezig met de ontwikkeling van 16 bedrijfsunits. Er is op dit moment nog 1 unit te koop. De bouw is live te volgen via de webcam.

Lees meer >>

Laatste nieuws

18-05-2017
Nieuwbouw bedrijfsruimte Veenendaal

Op een zichtlocatie aan de A12 gelegen businesscenter bestaande uit 8 units. Aan de voorzijde wordt totaal ca. 667m² kantoorruimte ontwikkelt met daarnaast 7 kantoor- bedrijfsunits. Deze zijn beschikbaar in 2 afmetingen. Aan de snelwegzijde worden 3 units met een BVO van 214m² ontwikkeld, verdeeld over 2 lagen. Aan de andere kant worden 4 units ontwikkeld met een BVO van 160m², ook verdeeld over 2 lagen.

 

De units worden casco opgeleverd met een verdiepingsvloer en een houten trap. 

 

Aan de kant van de Stationsstraat wordt een kantoorgebouw ontwikkeld met totaal 666m² verdeeld over 3 lagen. Het is mogelijk om een kantoorappartement te kopen of te huren met een oppervlakte vanaf 90m² BVO. Dit zijn per laag 2 aparte kantoorunits die ook onderling gekoppeld kunnen worden. Vraag bij ons naar de mogelijkheden hiervoor.

De kantoren zijn voorzien van een eigen toiletgroep, pantry en meterkast. In het gebouw wordt ook een lift gerealiseerd.

 

Door gebruik te maken van duurzame en moderne bouwmaterialen krijgen deze kantoorruimtes een eigen en hoogwaardige uitstraling. Eventuele aanpassingen

kunnen direct met de aannemer worden besproken.

 

Door het kleinschalige karakter zijn deze zeer geschikt voor kleinere bedrijven.

 

De units worden casco opgeleverd waardoor deze door de ondernemer naar eigen wens kunnen worden ingericht.

 

Archief >> Lees meer over

Zoeken

Nieuwsbrief